Inchide meniu site
Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Termeni si conditii

1. “Incaltaminte femei” este un agregator de produse, nu magazin online si nu se ocupa cu vanzarea online/offline a nici unui tip de produs

2. Produsele afisate pe site sunt cu titlu informativ. Prezentarea lor se face in baza informatiilor oferite de la vanzatorii de drept prin platforme autorizate(Profitshare, 2Performant) sau in mod direct.

3. Utilizarea acestui site web se face pe propria raspundere a vizitatorului. Proprietarul site-ului nu poate fi acuzat, tras la raspundere sau sanctionat, in nici un fel pentru functionarea incorecta a dispozitivulului de pe care este accesat acest site.

4. Actiunea de introducere a datelor in cadrul formularelor de pe site reprezinta acordul si initiativa proprie a persoanelor care le introduc.

5. Datele introduse in cadrul formularelor de pe site, cat si corectitudinea acestora, este in responsabilitatea persoanelor care le introduc si care isi exprima, totodata, acordul de folosire al acestora de catre proprietarul site-ului(si reprezentantii sai legali) pentru a raspunde la mesajele trimise ori trimite mesaje informative solicitate.